diumenge, 10 de juliol del 2011

PRESENTACIÓ I RECITAL A L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT LLÀTZER





A les presentacions i recitals que vàrem realitzar a l’entorn de la festivitat de Sant Jordi, hem de ressaltar i recordar l’èxit de l’entranyable vetllada que el dia 9 d’abril van dur a terme a l’Associació de Sant Llàtzer de Tortosa, tal com ho vinc fent en solitari els darrers anys. Aquest any es va presentar el meu llibre de relats “La Sirena de l’Ebre” i l’Antologia 2010 de “Poetes de l’Ebre”, Associació Cultural de la qual en formo part des de la seva fundació fa deu anys i que ara tinc el plaer de ser la responsable. Les presentacions van anar a càrrec de Fèlix Rodríguez, secretari i presentador literari del grup i de mi mateixa.


He de destacar i agrair la bona acollida, com sempre, i l’obsequi d’un poema que em va dedicar i recitar Ramon Valdepérez, president de l’associació de veïns Sant Llàtzer, una sorpresa agradable i emocionant. A continuació, un recital de poesia, com és habitual, d’una part important del companys poetes del 32 com conformem el grup.

Teresa Silva d’Amposta, Roser Llanes i Maria Brull de l’Ametlla de Mar, Paco del Fruto d’Aldover, Miquel Accensi del Reguers, anterior responsable dels Poetes, Mercedes Viñuela de Pamplona, Fèlix i jo mateixa.

Vàrem acabar amb un brindis amb cava i pastissets de la terra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada