dissabte, 21 d’abril del 2012

PRESENTACIÓ DE LLIBRES I RECITAL POÈTIC A SANT CARLES DE LA RÀPITA


  Gràcies a la senyora Elisabet Castellà, nova Regidora de Cultura, Comerç, Medi Ambient i Habitatge, a Pau Lleixà, Tècnic de Cultura, per presidir i acompanyar-nos a la presentació dels llibres Antologia 2011 de “Poetes de l’Ebre” i La sirena de l’Ebre, relats, de Glòria Fandos, seguit d’un recital. Gràcies sempre per les bones atencions que he rebut quan he presentat els meus llibres en solitari, des de Lo Nostre Teixidor, cantador de la Jota improvisada de les Terres de l’Ebre, biografia, Empremta de dona, relats, Al vent de l’Ebre, poemes, Puerta en el horizonte, novel·la, Llum de tardor, poemes, i Hojas dormidas, poesia i ara presento el meu desè llibre, La sirena de l’Ebre, relats. També agrair a la regidoria de Cultura de la Ràpita, ja que fa quasi 7 anys que col·laboro a la ràdio amb un programa poètic de la meva creació, titulat “Poesia per la Pau”, on he tingut l’honor que m’acompanyessin gran part de gent la població, dels pobles dels voltants i per via telefònica des de Barcelona, Ripollet i Reus. Gràcies a tots els components de grup Poetes de l’Ebre en general per acompanyar-nos, sense la participació i el suport de tots i totes, res seria possible, tots som igual d’importants i necessaris, per anar endavant en el nostre caminar poètic, per les nostres Terres de l’Ebre i més enllà, ja que els components poden ser d’altres terres, com així també arriben els nostres poemes fora de les Terres de l’Ebre. Tinc una gran satisfacció de ser la responsable, ara farà dues temporades, de Poetes de l’Ebre. Grup amb més de 10 anys d’història, del qual sempre he format part. Actualment som 39 poetes, de diverses edats, i estils, i de molts pobles de les Terres de l’Ebre i altres terres.
Tenim l’honor que tenim dos nous components a “Poetes de l’Ebre·” de Sant Carles de la Ràpita: Rafa Regadera i Jon Gras.

Entre la muntanya i el mar he trobat una racó de pau, bellesa humana i de paisatges que m’han robat el cor, el mar immens, blau i blanc intens, muntanyes d’oliveres, pinedes i verdor.

Glòria Fandos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada