dilluns, 29 de juny del 2015

"BON ESTIU I VACANCES PER A TOTS I TOTES DE \"POETES DE L'EBRE\""


BON ESTIU I VACANCES PER A TOTS I TOTES DE "POETES DE L'EBRE"
Hem superat una altra temporada de "Poetes de l'Ebre" cada cop amb més èxit i més eixamplament del Grup, tal com estan els temps de materialisme i manca de valors.
Sempre amb molta il·lusió amb els  innumerables camins poètics que hem obert amb l'Associació de "Poetes de l'Ebre", el de Poesia des dels balcons a Riba-roja... i tants pobles de les quatre comarques de les "Terres de l'Ebre" Matarranya, i més enllà. Un Grup apolític, obert, com així és una societat, un poble, si no és així és retrògrad, sense futur ni mires de progrés. Una riquesa meravellosa poètica i humana que aglutinem, dels quinze anys que vàrem fundar aquest Grup...Gràcies a tots i totes que han ajudat i ajuden a seguir. Diu la dita, allò que crea un poeta perdura...Què és un poeta? A vegades tot és pura tècnica, vocabulari, precisió, bellesa que esborrona els sentiments i el veritable sentir del cor humà, autèntic en el seu sentit més pur i innocent, dins de l'egoisme més absolut que ens envolta.
Passeu tots molt bé, sigueu feliços i ja abans que acabi l'any esperem els vostre poemes per a participar a l pròxima Antologia la 2015.

Salut, Amor, poesia i Pau.

Glòria Fandos Fèilx Rodríguez
presidenta    Secretari

Per a comunicació i enviar material a:


Telèfon 977 44 21 20


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada