diumenge, 22 d’abril de 2012

PRESENTACIÓ I RECITAL POÈTIC A SANT LLÀTZER-TORTOSAEl passat dissabte dia 21 d’abril de 2012, va tenir lloc a l’Associació de Veïns de Sant Llàtzer (Tortosa) la presentació de l’Antologia 2011 de “Poetes de l’Ebre” seguit d’un recital. Gràcies a Ramon Valldepérez, president de l’associació de veïns i Junta, per presidir i acompanyar-nos un any més.

Vam tenir l’honor que ens va acompanyar el senyor Ferran Bel, alcalde de Tortosa i la senyora Meritxell Roigé, diputada. Ferran Bel ens va dedicar unes senzilles i emotives paraules de felicitació i ànim a Poetes de l’Ebre, per seguir tant de temps units, amb aquesta tasca poètica tan valorada, per a un grup de persones tan dispars, en edats, en estils literaris i de tant diversos pobles. Els seus bons desitjos els va fer extensibles a tots els components de Grup – aquest any som uns quaranta participants– a banda dels que van assistir a aquest acte, a la qual cosa donem les gràcies. També va felicitar a l’Associació de Veïns, per desenvolupar aquesta tasca de dinamitzar culturalment el barri.

Ramon, president de l’Associació, ens va sorprendre recitant un emotiu i entranyable poema dedicat al seu barri. La festa literària va acabar amb un refrigeri per a tots assistents.


Un agraïment també a la Junta de l’A.V. del barri de Sant Llàtzer sempre per les bones atencions que he rebut quan he presentat els meus llibres en solitari, des de Lo Nostre Teixidor, cantador de la Jota improvisada de les Terres de l’Ebre, biografia, fins La sirena de l’Ebre, relats, com des de l’any passat acompanyada de “Poetes de l’Ebre”.

Gràcies a tots els components de grup “Poetes de l’Ebre” en general per acompanyar-nos, sense la participació i el suport de tots i totes, res seria possible, tots som igual d’importants i necessaris, per anar endavant en el nostre caminar poètic, per les nostres Terres de l’Ebre i més enllà. Tinc una gran satisfacció de ser la responsable, ara farà dues temporades, de “Poetes de l’Ebre”, Grup amb més de 10 anys d’història, del qual sempre he format part. Ens uneix la poètica, l’estima per les paraules, l’amistat, l’amor i la pau... sentiments importants per a seguir la vida... Defensem la igualtat i la justícia... Tenim el suport totes les Terres de l’Ebre en general, i d’Amposta en especial. És una associació sense ànim de lucre, apolítica i lliure.

Glòria Fandos i Gracia--- Tortosa, 21 d’abril de 2012

Glòria Fandos

Griselda Espuny

Paquita Mulet

Paco del Fruto

Pilar Alegria

Teresa Silva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada