dimecres, 17 d’abril del 2019

Antologia 2018: Pensaments per a Paco del Fruto


Pensaments per a Paco del Fruto

Daniel Vidal:     Paco del Fruto, tu per “Poetes de l’Ebre” i jo per a “La Veu dels Jubilats”, van sorgir les nostres amistats.
Mercè Amat:    Sempre celebrarem les teves paraules, la teva dicció i l’alegria que et vessava el cor.          
Helena Sauras:     Esperàvem les teves reflexions, perquè sentíem com ens naixia una forta rialla de ben endins.
Emilio Moreno:    Su fruto estará doquiera que esté. Llenando de metáforas el paraíso.
Fe Ferré:     Obrint sempre la rialla de cor a cor, et recordem amb un somriure.
Xavier Parera:     Un destacat poeta entre nosaltres. Es difícil resumir la seva extensa obra, però potser ens quedaríem amb Aldover, un poble pagès, on es resumeix la seva trajectòria com a poeta i persona.
Quito Bosquet:    Paco del Fruto, per un temps ens has deixat, poeta aclaridor, estimat i reverenciat.
Andreu Alanyà:     Romandrà en natres el teu sincer somriure
Josep Lleixà:     El Paco savi, sorneguer amb un cor tant gran com el riu proper , que li portava inspiració d’arreu. S’ha pres un temps de vacances, ens té presents, natros no l’oblidem.
Tere Gisbert:     Entre Paco i jo va haver una curta però intensa història plena de tendresa, carinyo i estima, que perdurarà en la meva memòria i guardaré com un tresor
Dolors Giménez:     El seu bon humor el trobarem a faltar cada vegada que els “Poetes de l’Ebre” fem els recitals de poesia. Gràcies Paco i que Déu et tingui a la seva Glòria.
Maria Lluïsa Gascon:      Paco, vas ser poeta: senties, remenaves paraules, feies versos. Quedaràs per sempre més en els teus poemes, en la nostra memòria. Gràcies.
Manuel Reaño:     Lo que aprendimos de ti fue mucho: alegría, amistad, rapidez en sus composiciones, nos contentaba el espíritu. Gracias por todo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada