divendres, 18 de desembre de 2015

RECITAL DE "POETES DE L'EBRE" TORTOSA
Estem contents, un any més, de realitzar el Recital nadalenc de "Poetes de l'Ebre" a la biblioteca Marcel·lí Domingo. Avui, juntament amb la inauguració de l'exposició de fotografies d'Hilari Sebastià, sobre l'antiga ciutat de Palmira, amb textos d'Irene Prades Ginovart, amb la presència de la regidora de cultura Dolors Queralt.

Som un Grup apolític, obert, com així és una societat, un poble, amb futur de mires i de progrés. Realitzem nombrosos recitals, encara que a partir d'aquest any ho concentrarem, i compilem una Antologia anual. Una riquesa poètica i humana que aglutinem, des dels quinze anys que vàrem fundar aquest Grup... amb uns vint o trenta poetes i poetesses de llocs molts dispars... a més de les Terres de l'Ebre, de Barcelona, Tarragona, Saragossa... Gràcies a tots i totes que han ajudat i ajuden a seguir. Diu la dita que allò que crea un poeta perdura… La poesia per a enfrontar l'egoisme més absolut que ens envolta… .

Andreu Alanyà de Batea, Terra Alta...del últims en participar al grup ens ofereix una poesia sensible, d'amor a la terra i la llengua, la bellesa de paraules que surten del cor...


Paco del Fruto, d'Aldover, també des del principi, gran versador, als noranta anys, escriu versos on explica bellament les seues experiències i les seues emocions.


Maria Joana Querol, de Tortosa, ens ofereix una poesia sensible i espiritual, ens fa abraçar a la fe, a l'esperança i a la llum.


I jo mateixa... Apassionada per les paraules, la poesia i la pau...Us desitgem molt bones Festes Nadalenques i un pròsper Any Nou 2016
Glòria Fandos
Tortosa 13 de desembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada