diumenge, 15 de febrer del 2015

RECITAL POÈTIC MUSICAL DE POETES DE L'EBRE PER SANT VALENTÍ


 
Fantàstic recital poètic musical que "Poetes de l'Ebre" realitzàrem el dia de Sant Valentí a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.  L'emoció més sentida va ocupar la sala d'actes plena de públic amant de la poesia i la música i la veu que ens va regalar la cantant Verònica Zúñiga acompanyada amb la seva guitarra.
Vàrem participar al recital poètic Paco del Fruto d'Aldover, un gran versador que posa humor a la vida, Andreu Alanyà de Batea, amb una poesia reivindicativa, en vers al seu poble i la seva terra, Maria Joana Querol de Tortosa, hi posa espiritualitat, Montse Boldú, nova component, de Tortosa, té una poesia exquisida, Jesús Cabrera de Tortosa, posa l'actualitat, de la igualtat, Manel Blanch, amor romàntic, nous component de "Poetes de l'Ebre" pel camí infinit de la poesia a les Terres Ebrenques, i Fèlix Rodríguez i Glòria Fandos de Tortosa, acompanyant de fons a les recitacions amb la guitarra de Verònica, que al final ens va interpretar dues cançons, "Paraules d'Amor" de Serrat i "Que tinguem sort"de Lluís Llach, se'ns va eriçar la pell a l'escoltar-la.
Convidades Gemma Fermin Marro, Marta Poy i Ainhoa Ribas Salvadó, alumnes de l'Institut Daniel Mangrané de Jesús (Tortosa) que van llegir poemes consagrats catalans. Acabant amb un refrigeri de part de "Poetes de l'Ebre" i vi de Batea gentilesa del company poeta Andreu Alanyà.
Fins la propera celebració a la Biblioteca de Tortosa, que serà el 17 d'abril, ja celebrant Sant Jordi el patró dels enamorats de Catalunya, presentant l'Antologia 2014 de "Poetes de l'Ebre"  i el corresponent recital.

Glòria Fandos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada